Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 

Cum cumpar

 

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor, deasemenea puteti folosi motorul de cautare din partea de sus. Odata ce ati gasit un produs, apasati pe butonul "Adaugare in cos".

ATENTIE :  COMANDA MINIMA  este de 150 RON

Cosul de cumparaturi

La punerea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturi". De fiecare data cind schimbati cantitatea va trebui sa apasati butonul de “Actualizare”.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute:

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular sau puteti opta pentru livrare fara a crea un cont

b. Daca sunteti deja client, apasati butonul "Autentificare" din dreapta si introduceti email-ul si parola in fereastra. Daca nu doriti livrarea folosind aceleasi date trebuie sa modificati datele dupa cum doriti.