Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 

Confidentialitate

 

SC ACCESS TECHNOLOGY SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.accesstechnology.ro , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.accesstechnology.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul lunar si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.accesstechnology.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.accesstechnology.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul www.accesstechnology.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletter-ulului www.accesstechnology.ro primit prin email sau raspunzand la email cerand stergerea din baza de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa de email: office@accesstechnology.ro